Groene Inval groot succes

Groene Inval groot succes

We kijken terug op een super gezellige en inspirerende eerste editie van de Groene Inval. Dank je wel iedereen die daar bij was!

De spiksplinternieuwe groene route kaart van Groenweb Noord werd gelanceerd. Een kaart vol leuke groene plekken en organisaties in Rotterdam Noord. Je kunt hem gratis ophalen op allerlei plekken in de stad. Onder meer bij ons.

Tijdens de Groene Inval krijgen stadsmakers en pioniers bij ons het podium. De volgende editie is vrijdagmiddag 17 september van 16 tot 18 uur. Dan is pionier Benjamin Neeteson van StoredEnergy onze gast. Hij vertelt over zijn wereldprimeur: energieopslag met behulp van afgeschreven zonnepanelen en dito Felix / Check scooter batterijen op De Kas. De samenleving gooit van alles weg en Benjamin kan dat niet uitstaan! Kom luisteren naar zijn drijfveren en ideeën.

Graag tot ziens!

Meer info: agenda