Gezond wandelen

 

Ga je met ons mee de benen strekken?
Iedere maandag gaan wij met een groep een uurtje gezond wandelen in de omgeving Blijdorp. Ga jij ook mee? De groep verzameld zich bij de ingang van Stadskwekerij de Kas. We lopen langs een groene route  in de nabije omgeving. Zo halen we een frisse neus en maken ondertussen gezellig een praatje met elkaar. Deze wandeling door de omgeving is dus puur genieten en ontspannen. Bovendien steek je ook nog wat op van de natuur. Na ongeveer een uurtje eindigt het gezelschap haar wandeling weer bij Stadskwekerij de Kas. Tot slot wordt er gezellig nagepraat, onder genot van een drankje in de Groene Huiskamer. Kortom, een heerlijk uitje wat jou niet veel moeite of tijd kost.

Wanneer kun je meewandelen?
Iedere maandagochtend van 10 tot 11 uur vind er een wandeling plaats. Je hoeft je niet van tevoren op te geven en kunt gewoon meelopen met het gezelschap.

Gratis meedoen
De wekelijkse wandelingen worden vrijblijvend aangeboden. Loop dus gezellig met ons mee en geniet zo elke week weer van de frisse lucht en het verrassende groen in de wijk. Na afloop wordt er tegen een kleine, vriendelijke bijdrage koffie en thee geschonken.

Wil je meer informatie over onze wekelijkse gezonde wandeling?
Ben je nieuwsgierig geworden of ben je geïnteresseerd? Dan kun je voor vragen contact opnemen met Monique. Zij kan je alles over onze wandelingen vertellen en staat jou graag te woord.

monique@gezondnatuurwandelen.nl