Bedankt Rotterdams Weerwoord!

Bedankt Rotterdams Weerwoord!

Stadskwekerij De Kas is een organisatie die stadsbewoners wil laten zien hoe zij hun leefomgeving klimaatvriendelijker en biodiverser kunnen maken. Alles wat onze organisatie nu is, komt voort uit inmiddels zes jaar vrijwillige inzet van Marja en mij (Eva), samen met al onze enorm betrokken vrijwilligers.

Ons werk bleef niet onopgemerkt. John Jacobs van Rotterdams Weerwoord belde ons eind vorig jaar op om te zeggen dat ze op allerlei plekken in de stad onze naam horen vallen en dat we dus blijkbaar iets goeds doen voor de bewoners en de stad. Dat heeft hen doen besluiten geld te geven voor onze ureninzet (Marja en Eva). Zodat we wekelijks leiding kunnen blijven geven aan het project om het weer een stap verder te helpen.

We moesten allebei een traantje laten na dit gesprek. Het is zó bijzonder te horen dat je gezien en erkend wordt! En we gaan natuurlijk onze stinkende best doen om De Kas nóg vaker open te stellen voor al die bewoners en initiatieven die – net als wij – de stad nóg groener en leefbaarder willen maken.

Enorm bedankt Rotterdams Weerwoord!