Workshops

De Kas gaat vanaf juni 2019 starten met groene workshops voor bewoners die meer willen weten over natuur in de wijk. Onder leiding van Rotterdamse deskundigen gaan buurtbewoners en vrijwilligers van De Kas aan de slag. Het motto van de workshops is Natuur is je leven en dat doe je samen.

Onderwerpen
In de workshops zullen allerlei onderwerpen die verband houden met wat groeit en bloeit de revue passeren. Denk aan thema’s als de ecologische tuin, biodiversiteit in de straat, zelf stekken en zaden verzamelen, wat is goed gereedschap en hoe onderhoud je dat, vlinders, insecten en dieren in de stad, kinderen en stadsnatuur enz. enz.  We spelen in op wat speelt in de buurt. Dus geef gewoon ook aan waar jij behoefte aan hebt.

Plaats en tijd
De workshops worden gehouden van 19.30 -21.30 uur in De Kas op het binnenterrein van de Van Beuningenstraat 22 in Rotterdam-Blijdorp.
Kijk in onze agenda welke workshops binnenkort worden georganiseerd.

Kosten
We willen in 2019 proefondervindelijk te werk gaan. We vragen u achteraf wat u er van vond en u bepaalt zelf wat het u waard is. De helft van de opbrengst is voor de docent, met de andere helft steunt u ons project en maakt u het mogelijk dat we onze vaste lasten kunnen dragen.

Ruimte voor anderen
Daarnaast bieden we de locatie aan als workshopruimte voor anderen.

Heb je zelf een idee voor een workshop die je wilt ontvangen of juist wilt geven?
Neem gerust contact met ons op.