Bedankt voor al jullie potjes!

Bedankt voor al jullie potjes!

Bewoners hebben massaal gehoor gegeven aan onze oproep om plastic bloempotjes bij ons in te leveren. Regelmatig vinden we hele stapels bij het hek. Heel veel dank daarvoor!

We krijgen er echter zoveel, dat we een nieuw verzoek hebben.

Deal met Diergaarde Blijdorp
We hebben inmiddels een deal met Diergaarde Blijdorp gesloten. Zij krijgen veel planten van kwekers in de omgeving en weten zich geen raad met de grote hoeveelheid plastic potjes die dat oplevert. Wij mogen nu naar harte lust graaien in hun afvalcontainer. En dat vinden wij heel fijn: grote aantallen, mooie vierkante exemplaren en ook nog eens hetzelfde formaat! Heel handig voor onze kwekerij. En daarmee is onze honger naar tweedehands potjes gestild, maar…

Wat kun je nog wél doen met jouw plastic potjes?
Gewassen potjes nemen we nog steeds graag in ontvangst. Wij zijn namelijk inzamelpunt van het recycle project cloiq. Cloiq spaart diverse soorten plastic en maakt daar weer iets nieuws van: een slimme regenton. In oktober kan je het eerste geprinte exemplaar van deze regenton bewonderen op ons terrein. 
En misschien zit daar dan ook een stukje van jouw potje in!

Dus: was je potjes en zet ze bij ons hek. Wij doen de rest.