Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

De Groene Inval – netwerken in het groen

17 september @ 16:00 - 18:00

Eén keer per maand zetten we het hek open voor onze groene, blauwe, duurzame en circulaire vriendjes en vriendinnetjes in de stad.
Doel is elkaar te ontmoeten en inspireren onder het genot van een sapje en een hapje.

Bijzondere gast
In deze editie van de Groene Inval  is Benjamin Neeteson van StoredEnergy onze bijzondere gast. Benjamins droom is om energieopslag van zon en wind voor iedereen betaalbaar en bereikbaar te maken. En dat zo duurzaam mogelijk. En dat past natuurlijk helemaal bij ons. Op dit moment is Benjamin bezig met een pilot waarin hij wil laten zien dat afgeschreven accu’s uit e-scooters nog prima dienst kunnen doen als energieopslag van zonne-energie. Een wereldprimeur waar wij zomaar host van mogen zijn!

Dus: heb je een duurzaam hart en wil je je laten inspireren door anderen? Kom luisteren én kijken naar dit project!

Pak ook het podium
Tijdens de Groene Inval mag je het podium pakken om jouw nieuwe idee te droppen waarmee je de wereld groener, duurzamer of leefbaarder wilt maken. Je kunt de Groene Inval gebruiken om te kijken hoe je idee valt en of er mensen aanwezig zijn die je  verder kunnen helpen. Door deze kruisbestuivingen hopen we dat we samen sneller en sterker vooruit komen en zo nóg meer waarde creëren voor de stad.

Deelname
Je mag gewoon aan komen waaien. We doen het hek pas dicht als er meer dan 40 mensen zijn.

Kosten
Vergoeding consumpties.

Gegevens

Datum: 17 september
Tijd: 16:00 - 18:00