Nieuw verkooppunt voor onze zaadzakjes

Nieuw verkooppunt voor onze zaadzakjes

Vanaf vandaag zijn onze zaden ook te koop in de winkel van Trompenburg Tuinen &Arboretum.

Een beter moment om de zaadzakjes te brengen konden we niet bedenken: het was stralend weer, we mochten met z’n tweeën een unieke wandeling maken door de prachtige tuin zonder verder publiek én vanaf woensdag 19 mei mag iedereen weer wél naar binnen om onze zaadzakjes te kopen 🙂

Een maand geleden zochten we contact met Trompenburg wat leidde tot een kennismaking op De Kas met Maartje van Boven en Hebe Kistemaker die zich bezig houden met de marketing en de bezoekers van het arboretum. In zo’n gesprek merk je al snel of mensen hun werk doen met hun hoofd of met hun hart. In het laatste geval ontstaat er energie, rollen de ideeën over tafel én worden er concrete vervolgstappen bedacht. En zo geschiedde.

We zijn heel blij met deze kruisbestuiving met wéér een groene partner in Rotterdam.

Interessante links:
https://trompenburg.nl/