Enorme opsteker

Enorme opsteker

Wat zijn we blij met de Award die we van Stichting Volkskracht hebben ontvangen!

Tijdens een feestelijke – maar o zo spannende – avond in het kader van het honderdjarig bestaan van Volkskracht, ontvingen we als één van de 72 genomineerden een fantastische bijdrage voor onze droom: een warme werkplek in de winter voor onze vrijwilligers!
Want we hebben weliswaar een dak boven ons hoofd, maar in de winter is het er berekoud.

Deze financiële steun is een enorme opsteker voor ons. Want hierdoor kunnen we nóg betere en duurzamere oplossingen kiezen tijdens het bouwproces.

Zin om mee te bouwen?
De timmerman is inmiddels begonnen met het bouwen van het skelet. Daarna gaan we met iedereen die maar wil het gebouw verder afmaken. Daarvoor hebben we veel handen nodig. Globaal zal de afbouwfase van november tot en met einde van het jaar duren.
Aanmelden kan via:info@stadskwekerijdekas.nl