Help ons bij het maken van een warme unit

Help ons bij het maken van een warme unit

Dit jaar willen we het echt gaan waarmaken: de bouw van een warme unit. Een doos in een doos, zodat we ook in de winter behaaglijk kunnen werken en samenkomen in de kas.

We hebben daarvoor de hulp van Guillem Colomer ingeroepen. Guillem is architect bij COFO architects en heeft veel ervaring met circulair bouwen. Ofwel: bouwen met de mensen en middelen die je tot je beschikking hebt. En verder alles zoveel mogelijk tweedehands van de markt proberen te halen. Zijn organische manier van werken past helemaal bij ons.

De eerste stap in het bouwproces is het inventariseren van de beschikbare mensen en hun talenten.

OPROEP:
Wij zijn op zoek naar mensen die het leuk vinden om samen met ons de warme unit te bouwen. We hebben allerlei talenten nodig, zoals: slopen, inventariseren, materialen sprokkelen, meten, timmeren/zagen, elektriciteit aanleggen, loodgieterswerk etc etc. De deal is dat je een toffe tijd hebt met elkaar en dat je nieuwe vaardigheden kunt leren van elkaar en van workshopleiders.

Het bouwproces verloopt globaal tussen oktober en december 2023.

Lijkt je dit leuk?
Stuur dan een bericht naar info@stadskwekerijdekas.nl