Op pad met stadsjutter Caroline

Op pad met stadsjutter Caroline

Er spoelt van alles aan in de stad. En dat is mooi voor een stadsjutter! Stadsjutters verzamelen afval van de straat en de verhalen die daaraan vastzitten.

Stadsjutter Caroline
Stadsjutten is geweldig om te doen, want je maakt je eigen stad er mooier en schoner mee. Het afval dat je op straat vindt, heeft waarde. Je kunt er bijvoorbeeld energie mee opwekken. Bovendien vind je op straat ook allerlei verhalen die je weer kunnen inspireren. Je gebruikt al je zintuigen als je op deze manier door je wijk loopt en opraapt wat er op je pad komt. Door zo te jutten word je even helemaal ZEN”

Museum
Stadsjutter Caroline vertelt meer over de filosofie van het stadsjutten en over de wijk Blijdorp tijdens haar zoektochten in de wijk. Van de meest bijzondere vondsten richt ze een museum in bij Stadskwekerij De Kas.

Meedoen
Zin om samen met stadsjutter Caroline aan de slag te gaan? Dat kan!

iedere vrijdagmiddag vanaf 26 maart
15 uur
Stadskwekerij De Kas
Van Beuningenstraat 22

We verzamelen bij het hek en gaan in groepjes van twee aan de slag.
Trek stevige schoenen aan. Voor jutters-materialen wordt gezorgd.
Na afloop is er koffie/thee.