Gezellige drukte tijdens Open Dagen

Gezellige drukte tijdens Open Dagen

Het was een gezellige drukte tijdens de open dagen in mei op Stadskwekerij De Kas.
Meer dan 700 bezoekers kwamen tijdens de Geveltuinendag en de Verborgen Tuinendagen langs voor een groenadvies, een plantje of een blik in de tuin.

Verbazing over deze verrassende locatie in het hartje van de stad viel af te lezen van veel gezichten. “Net stond ik nog midden in de stad en ik sla de hoek om en het is hier helemaal groen en stil!” . De mensen laafden zich aan alle informatie en kennis over ecologisch groen en de meerwaarde van regenwater in de tuin.

Urenlang praten over plantjes verveelt nooit. We zijn dan ook dik tevreden over de maand mei en gaan vol goede moed richting de zomer want dan zijn we écht eigenaar van de kassen en huurder van het terrein.