Studenten SSR dragen hun steentje bij

Studenten SSR dragen hun steentje bij

Of we een vrijwilligersklus voor ze hebben; voor de introductie van de nieuwe leden van studentenvereniging SSR. Nou die hebben we wel!

De jongeren luisteren aandachtig naar de opdracht: “Willen jullie deze stapel stenen voor ons verplaatsen en sorteren?  Het is best zwaar hoor!” waarschuw ik nog. “Dat geeft niet hoor mevrouw, wij doen dat wel even” wordt mij verzekerd.

Eén van de jongens uit de groep heeft toevallig de hele zomer in een magazijn gewerkt en weet precies hoe de pallets handig geplaatst kunnen worden om ze straks met een pompwagen weer te kunnen verplaatsen. Hij ontpopt zich in een paar minuten tot een voorman met gezag in de groep. In ruim twee uur tijd, toveren de studenten een gammele berg stenen om in strakke paadjes van pallets met daarop netjes gesorteerde stapels stenen.

Ontroerd bedank ik de studenten na afloop voor deze flitsactie. “Wat hebben jullie ons veel werk uit handen genomen!”
Enorm bedankt allemaal!