Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

Opera in het Groen

11 mei 2019 @ 15:00 - 16:00
Gratis

Ter afsluiting van de geveltuinendag op 11 mei kun je komen genieten van een uniek concert in de tuin van De Kas onder het genot van een hapje en een drankje. We vinden het gezellig als jij er ook bij bent.

Het optreden is van het Eisler Trio dat bestaat uit Sopraan Bauwien van der Meer, gitariste Annedee Jaeger en cellist Joris van Haaften. Sinds 2011 spelen zij samen met muziek van onder anderen Hanns Eisler, Kurt Weill, Laurindo Almeida en Heitor Villa-Lobos.

Het Eisler Trio richt zich op muziek uit het Interbellum en voert deze in eigen bewerkingen uit. In 2012 brachten ze hun eerste cd uit: Es wechseln die Zeiten. In 2014 verscheen, in samenwerking met vocaal kwartet quatre bouches, The William Blake experience. Kijk voor meer informatie over het trio op  http://eislertrio.com

Operadagen Rotterdam
Het miniconcert is een opmaat naar de Operadagen Festival in Rotterdam (17 tm 26 mei). Bauwien van der Meer speelt als sopraan in meerdere voorstellingen tijdens het festival. Zo is Bauwien terug te zien in de voorstelling Odysseus’ Women + Anaïs Nin en Fantastic Women. Beide voorstellingen zijn geregisseerd door Jorinde Keesmaat.

Wil je Bauwien op het podium zien schitteren? Zet alvast Fantastic Women op 18 mei om 20.30 uur in je agenda of kom op 24 mei om 21.00 uur naar Odysseus’ Women + Anaïs Nin. Twijfel je nog? Geen probleem! Je kunt na afloop van het concert op De Kas direct tickets kopen. Kijk voor meer informatie en tickets op https://www.operadagenrotterdam.nl/programma/odysseus-women-anais-nin/ of https://www.operadagenrotterdam.nl/programma/fantastic-women/ 

 

Gegevens

Datum: 11 mei 2019
Tijd: 15:00 - 16:00
Kosten: Gratis

Locatie

Venue Name: Stadskwekerij De Kas
Address: Van Beuningenstraat 22
Rotterdam, Zuid-Holland 3039 WE Nederland