Vrijwilliger worden

Het werk bij Stadskwekerij De Kas gebeurt grotendeels door een team van vrijwilligers. Zij zorgen ervoor dat alles reilt en zeilt op de locatie. Denk hierbij aan het onderhouden van het gebouw en de tuin, het kweken van planten en schonen van zaden, administratieve klussen en het ondersteunen van de diverse activiteiten.

Werkdagen
ma 10 – 16 uur
do 10 – 16 uur

Ben jij op zoek naar leuk vrijwilligerswerk? Wil je op een fijne plek in een groene omgeving lekker de handen uit de mouwen steken?  Je bent meer dan welkom in ons team en samen met jou vinden we ongetwijfeld een passende taak voor je.

Geinteresseerd?
Neem contact  met ons op als je geïnteresseerd bent. Vertel ons wat je belangstelling is en verwachtingen zijn en wat je voor ons zou willen betekenen. Daarna volgt een intakegesprek waarbij we met elkaar kennismaken en verder ingaan op je ideeën. Je kunt natuurlijk ook altijd langskomen op onze werkdagen om de sfeer te proeven.

Wanneer en hoe vaak moet je komen
In de regel werken we van 10 tot 16 uur en zorgen we voor een eenvoudige lunch. Wij vinden het belangrijk dat je leuk werk doet en dat je het naar je zin hebt en stellen daarom geen eisen aan aanwezigheid. We merken wel dat de vrijwilligers het fijn vinden op vaste dagen te werken.